LEŠENÍ BEZ DĚLNÍKŮ (4): Firma slíbila pokračování prací od této středy, říká...

LEŠENÍ BEZ DĚLNÍKŮ (4): Firma slíbila pokračování prací od této středy, říká místostarosta Lukáš Sýs

Rada města Vimperk projednávala v pondělí 17. června neutěšenou situaci při rekonstrukci fasády základní školy v parku, kde stavební firma hned v začátku přerušila práce.

Místostarosty Lukáše Sýse jsme se v úterý ráno zeptali:

Jaká rozhodnutí rada přijala k současnému stavu prací a zda a jaké poučení z toho vyvodí pro příští vyhlašování a zadávání veřejných zakázek?

Dostalo se nám této odpovědi:

Dne 17.7.2017 se na Radě města projednávala situace kolem rekonstrukce fasády budovy základní školy ve Vimperku. Na Radu města se dostavil jednatel společnosti IZOGARANT s.r.o. a paní ředitelka školy TGM. Projednával se harmonogram plnění stavební zakázky Obnova pláště budovy čp. 167 ve Vimperku, tedy již zmíněné budovy základní školy v parku. Jednatel společnosti byl vyzván k objasnění neplnění harmonogramu a plnění prací na výše uvedené zakázce. Neplnění tohoto harmonogramu bylo vysvětleno velkou vytížeností pracovníků na jiných stavbách, které ale již tento týden mají končit. Proto by mělo větší množství pracovníku zahájit práce na obnovy pláště budovy a to od středy 19.7.2017. Do 26.7.2017 předloží jednatel společnosti IZOGARANT s.r.o. aktualizovaný harmonogram  stavebních prací včetně odpovědných pracovníků způsobilých k plnění jednotlivých úkonů. Dne 31.7.2017 proběhne jednání Rady města opět za účasti jednatele společnosti IZOGARANT s.r.o., ve kterém se zhodnotí plnění dodaného harmonogramu stavebních prací.

Lukáš SÝS, místostarosta, Město Vimperk

 

Foto: (red) – Za krásnější Vimperk

Psali jsme také:

LEŠENÍ BEZ DĚLNÍKŮ (3): Zhotovitelská firma odešla od započaté práce a zatím se k ní stále neráčí vrátit
LEŠENÍ BEZ DĚLNÍKŮ (2): Místostarosta Lukáš Sýs odpovídá na další otázky k obnově fasády ZŠ v parku
LEŠENÍ BEZ DĚLNÍKŮ: Proč nepokračuje obnova fasády školy v parku? Odpovídá místostarosta Lukáš Sýs

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře