ANKETA: Nejlepší sportovci okresu Prachatice byli vyhlášeni v hotelu Zlatá hvězda ve...

ANKETA: Nejlepší sportovci okresu Prachatice byli vyhlášeni v hotelu Zlatá hvězda ve Vimperku

Anketa Nejúspěšnější sportovec a sportovní kolektiv Prachaticka 2014 zná své vítěze. Vyhlášeni byli v průběhu galavečera v sále vimperského hotelu Zlatá hvězda.  Již několik let se pravidelně střídají v pořádání  tohoto večera Prachatice a Vimperk, letos to tedy padlo na město pod Boubínem.

Moderátor Radek Šilhan přivítal v úvodu starostku Vimperka Jaroslavu Martanovou a starostu Prachatic Martina Malého. Oba poděkovali za anketu a popřáli sportovcům hodně štěstí. Program zpestřili Gabriela Goldová a Eva Matějovská zpěvem a Petr Šmaha artistickými výkony. V průběhu večera následovalo oceňování, a to v kategorii mládeže do 15 let a sportovní kolektiv do 15 let a v kategorii dospělých jednotlivců a kolektivů.

Byl to velmi povedený večer, kdy většina sportovců si pro ocenění došla, ale někteří bohužel chyběli, a to z důvodu virového onemocnění či reprezentace. Ty, kteří nemohli, nahradili rodiče nebo trenéři, a tak se hodnotilo a oceňovalo, až se došlo na samotný závěr, kdy byl vyhlášen ten nejlepší. Za rok 2014 se jím stal Jan Vastl, cyklista z Vimperka v současné době v Itálii. Popřejme Honzovi hodně štěstí, moc a moc zdraví a dobrou formu.

Všem sportovcům patří velký dík a obdiv za to, co pro sebe i své rodiče či město dělají, a ať se i jim daří. Cenu pro vítěze předaly starostka Vimperka Jaroslava Martanová a šéfredaktorka Prachatického deníku Jana Vandlíčková.

Tak tedy máme za sebou další z příběhů velmi zdařilé ankety. Známe našeho krále za rok 2014. Známe i malou, ale výkony velkou princeznu v kategorii mládeže do patnácti let – stolní tenistku Zdenu Blaškovou z Volar hrající za Libín Prachatice. Popřejme oběma ještě jednou hodně štěstí a dobrou sportovní formu a za rok v Prachaticích na shledanou.

Text a foto: Ladislav BERAN

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře