NOVĚ NA TRHU: Špaldová bageta od mistrů pekařů z Vlachova Březí. Pochoutka,...

NOVĚ NA TRHU: Špaldová bageta od mistrů pekařů z Vlachova Březí. Pochoutka, jejíž chuti jistě neodoláte

spaldova-bagetapekarstvi-caisPšeničné pečivo trochu jinak? Ochutnejte naši vynikající novinku. ŠPALDOVÁ BAGETA se vyznačuje svou křupavostí a pórovitostí. Bagety k Vám dodáváme v největší kvalitě v poledních závozech, tak aby se na Váš stůl dostala křupavá a voňavá. Chuť pšenice špaldy je jedinečná, a proto si nezapomeňte pár našich baget přidat do nákupního košíku, Vaše rodina si je zamiluje
A co je vlastně ona ŠPALDA? je to starobylý druh pšenice, která se v Evropě a v Egyptě pěstovala před 8000 lety. Bohužel později ustoupila šlechtěné pšenici, která byla pro zemědělce výnosnější. Špalda je zdravější alternativou klasické pšenice a to hlavně díky vyššímu podílu minerálních látek a bílkovin.
Sv. Hildegarda z Bingenu údajně jednou řekla: „Kdyby už člověk nemohl nic jíst a nic mu nepomáhalo, špalda jej postaví na nohy.“
Co více dodat…
Pekařství Vladimír CAIS, Vlachovo Březí

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře