NAŠE MĚSTO VIMPERK: Ptáme se za vás – Vedoucí komunikace

NAŠE MĚSTO VIMPERK: Ptáme se za vás – Vedoucí komunikace

 

 

Ve své předcházející odpovědi jste označil novou pracovní pozici “vedoucí komunikace”, což je změna oproti názvu schválenému zastupitelstvem města. Znamená to snad, že tento nový pracovník bude coby “vedoucí” zodpovídat za celkovou komunikaci radnice a městského úřadu s veřejností a že bude mít své podřízené?

Odpovídá Jan Tůma, tajemník Městského úřadu Vimperk:

Zastupitelstvo města schválilo zřízení nové pracovní pozice v souladu s již dříve schválenou Marketingovou a komunikační strategií města Vimperk.
Výběrové řízení bude vypsáno na pozici vedoucí komunikace, bude se jednat o samostatnou pozici v organizační struktuře, která bude odpovídat za komplexní komunikaci města a městského úřadu s veřejností, včetně marketingu města. Tato pozice nebude mít přímo podřízeného zaměstnance, ale bude pracovat s podklady a podněty od jednotlivých zaměstnanců, zastupitelů, jednatelů městských firem, spolků apod., které si bude proaktivně vyhledávat. Proto vedoucí komunikace. Přesně v duchu chválené Marketingové a komunikační strategie města Vimperk.
Jedná se o zaměstnanecký pracovní poměr, proto konečný obsah pracovní náplně je v kompetenci tajemníka městského úřadu a příslušných vedoucích odborů.

 

(red) – Za krásnější Vimperk


 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře