NAŠE MĚSTO VIMPERK: Ptáme se za vás – Vimperské televizní zpravodajství

NAŠE MĚSTO VIMPERK: Ptáme se za vás – Vimperské televizní zpravodajství

 

 

Jaké konkrétní důvody vedly radu města k ukončení smlouvy o realizaci audiovizuální prezentace města Vimperk k 31.08.2024 uzavřené mezi městem Vimperk a Střední školou a Základní školou, Vimperk, Nerudova 267? Co bude dál s vimperským televizním zpravodajstvím od 1. září letošního roku?

Odpovídá Zdeněk Kuncl, místostarosta města Vimperk:

Rada města rozhodla o ukončení smlouvy o realizaci audiovizuální prezentace města Vimperk k 31.8.2024 uzavřené mezi městem Vimperk a Střední školou a Základní školou Vimperk, Nerudova 267 v souladu s článkem 7.2 smlouvy uzavřené mezi městem Vimperk a SŠ a ZŠ Nerudova. Tato smlouva byla uzavřena dne 28.08.2019 na základě usnesení RM č. 788.
Podkladem pro rozhodování byla Marketingová a komunikační strategie města, kterou schválilo Zastupitelstvo města Vimperk dne 24.04.2023, podrobné analýzy a data dodané ze strany kolegů z Odboru školství, kultury a cestovního ruchu a pracovní schůzky, které proběhly i se zástupci ZŠ a SŠ Nerudova.
Jménem města bylo poděkováno panu řediteli školy Žuravskému a zejména panu Petru Krejsovi za léta výborné spolupráce, jejímž předmětem bylo provozování kabelové televize. S vývojem doby dochází ke změně sdělovacích prostředků a formy sdělování informací, které využívá společnost. Věříme, že i nadále budeme mít příležitost spolupracovat se ZŠ a SŠ Nerudova na dokumentování významných událostí pro naše město i jiných akcích.
Další vývoj a kroky v této oblasti budou předmětem jednání ZM dne 11.3.2024.

 

(red) – Za krásnější Vimperk


 

Informujeme:

NAŠE MĚSTO VIMPERK: Před jednáním zastupitelstva města 11. března 2024


 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře