GLOSÁŘ Volyňky Homolkové: 11. února 2024

GLOSÁŘ Volyňky Homolkové: 11. února 2024

Koláž: (red) – Za krásnější Vimperk

 

ad NAŠE MĚSTO VIMPERK: Změna provozovatele nemocnice – vyjádření starostky a generální ředitelky

Zatím nikdo srozumitelně nevysvětlil, proč vlastně došlo ke změně provozovatele, když s tím dosavadním byla spokojenost a jak prohlásila paní starostka, daří se nemocnici za poslední léta dobře. Obávám se toho, aby citovaný nelehký příběh naší nemocnice nepokračoval.  

 

ad NAPSALI JSTE NÁM: Tříkrálová sbírka pomáhá Charitě poskytovat sociální služby a pomoc lidem v nouzi

Tříkrálová sbírka je sice dobrá tradice, ale pomáhat Charitě realizovat sociální služby a pomoc lidem v nouzi by měla především města ze svých rozpočtů, rozhodně v daleko větší míře, a to i bez požehnání. Stačí jen opustit nadbytečné megalomanské záměry a peněz pro potřebné bude dost a dost.

 

ad Činnost městského architekta v roce 2019- 2021 (webové stránky města Vimperk)

Bylo by dobré doplnit na webu města přehled činnosti našeho městského architekta za období let 2022-2023. Současně by mohl pan architekt kriticky vyhodnotit a sdělit své dosavadní zkušenosti v naplňování jeho úlohy, co se mu zdařilo a co méně, a zda na základě svých zkušeností vidí pozici městského architekta skutečně nezbytnou, zejména pro města naší velikosti. Určitě by bylo dobré, aby dosavadní činnost našeho městského architekta vyhodnotila naše samospráva.

 

ad NAŠE MĚSTO VIMPERK: Zpravodajství televizního studia Epigon – 6/2024

Moderátorka říká, že masky při vepřových hodech 3. února v městském parku ve Vimperku předznamenávaly, že už se blíží období masopustu. Moderátorka uvedla nesprávnou informaci. Masopustní období letos začalo 7. ledna a končí 13. února.

 

Volyňka HOMOLKOVÁ


 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře