NAŠE MĚSTO VIMPERK: Zápis ze zasedání městské rady – dne 8. ledna...

NAŠE MĚSTO VIMPERK: Zápis ze zasedání městské rady – dne 8. ledna 2024

 

Rada města Vimperk na svém zasedání 8. ledna 2024 kromě jiného projednala a schválila (přinášíme doslovný přepis některých usnesení bez redakční úpravy):

 

Usnesení č. 3
Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o pořádání letního tábora v Nové Peci pro rok 2024 v období od 17.08.2024 do 24.08.2024 mezi Přátelé dětí z. s., Menšíkova 1154, Prachatice a městem Vimperk dle přiloženého návrhu.

 

Usnesení č. 4
Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o poskytování supervize na odboru sociálních věcí a zdravotnictví, úseku sociálně-právní ochrany dětí mezi objednavatelem městem Vimperk, Steinbenerova 6, Vimperk a poskytovatelem Poradnou pro rodinu, manželství, mezilidské vztahy, psychosociální, pracovně – profesní oblast a osobnostní rozvoj, o. p. s., Strakonice dle předloženého návrhu a pověřuje tajemníka MěÚ Vimperk podpisem smlouvy.

 

Usnesení č. 5
Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o poskytování supervize na odboru sociálních věcí a zdravotnictví, úseku sociální práce mezi objednavatelem městem Vimperk, Steinbenerova 6, Vimperk a poskytovatelem Poradnou pro rodinu, manželství, mezilidské vztahy, psychosociální, pracovně – profesní oblast a osobnostní rozvoj, o. p. s., Strakonice dle předloženého návrhu a pověřuje tajemníka MěÚ Vimperk podpisem smlouvy.

 

Usnesení č. 6
Rada města rozhodla přidělit dotaci ve výši 17.000 Kč Českému rybářskému svazu, z. s., MO Vimperk, Nad Stadionem 647, 385 01 Vimperk na částečnou úhradu nákladů při pořádání závodů dětí a mládeže v roce 2024. Dotace bude poskytnuta z kapitoly rady města. Rada města požaduje předložit vyúčtování dotace do 15.12.2024.

 

Usnesení č. 28
Rada města schvaluje zprávu o hodnocení nabídek podlimitní veřejné zakázky na stavební práce „Stavební úpravy čp. 5 a čp. 6 Vimperk – 1. etapa“ a rozhodla zadat výše uvedenou veřejnou zakázku společnosti MONTIMA, s. r. o., Pivovarská 104/23, 385 01 Vimperk IČ 28085094, nabídka vyhověla podmínkám zadávacího řízení.

 

Usnesení č. 30
Rada města schvaluje ceník parkovného stanovující ceny parkovného za stání silničních motorových vozidel na určených úsecích místních komunikací ve městě Vimperk dle předloženého návrhu s jednou navrženou změnou.

 

 

Zdroj: MĚSTO VIMPERK

 

(red)

Ilustrační foto: archiv (red) – Za krásnější Vimperk

Celý zápis z jednání

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře