VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA: On-line objednání na pobočku

VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA: On-line objednání na pobočku

OTÁZKA:
Můžu se předem objednat na pobočku VZP, abych nemusel čekat ve frontě?
ODPOVĚĎ:

Celou řadu záležitostí můžete s VZP vyřídit elektronickou formou prostřednictvím aplikace Moje VZPVZP Pointvyužít můžete také webové formuláře, e-mail info@vzp.cz či datovou schránku i48ae3q. Pokud však preferujete osobní návštěvu nebo řešíte složitější záležitost, můžete se objednat on-line na vámi vybranou pobočku na konkrétní termín.

V současné době je tato služba dostupná na téměř 50 pobočkách po celé České republice, v příštím roce jejich počet dále poroste. On-line objednání na pobočku je velmi jednoduché a zabere pár minut.

Jak si zarezervovat termín on-line?

Na webové stránce www.vzp.cz/kontakty/pobocky pod interaktivní mapou poboček zaškrtněte políčko „Zobrazit jen pobočky s možností on-line objednání“. Vyberete pobočku, na kterou se chcete objednat a kliknete na „Objednat on-line“. Zobrazí se formulář rezervačního systému, do kterého zadáte své kontaktní údaje a zároveň vyberete činnost (např. výhody a bonusy pro klienty, zdravotní péče atd.), na kterou se chcete objednat. Následně se zobrazí dostupné dny k objednání. Po vybrání konkrétního dne si naplánujete čas své návštěvy. Celý proces dokončíte potvrzením tlačítka „Vytvořit rezervaci“.

Potvrzení objednávky a návštěva pobočky

Po dokončení on-line rezervace se zobrazí rekapitulace a na vámi uvedené telefonní číslo a e-mail přijde potvrzení objednávky a vygenerovaný identifikační kód. Vygenerovaný kód/PIN je aktivní v rozmezí +/- 15 minut od sjednaného času. VZP pojištěnci zasílá také upozorňovací e-mail 24h před termínem objednané schůzky.

Při návštěvě vybrané pobočky pak u vstupu pojištěnec zadá do vyvolávacího systému identifikační kód/PIN, vyjede mu lístek s pořadovým číslem a následně je přednostně vyvolán k přepážce.

Lze zrušit objednaný termín?

Pokud by pojištěnec v objednaném termínu nemohl na pobočku přijít, může zrušit svou objednávku na odkazu, který mu přišel v potvrzení objednávky. O zrušené rezervaci je pojištěnec informován prostřednictvím SMS.

Můžu na pobočku bez objednání?

Pobočku VZP i nadále samozřejmě můžete navštívit bez předem objednaného termínu. Než se však na pobočku vydáte, doporučujeme si ověřit její otevírací dobu (např. na dveřích pobočky nebo na webu VZP).

(vzp)


 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře