NAŠE MĚSTO VIMPERK: Zápis ze zasedání městské rady – dne 4. prosince...

NAŠE MĚSTO VIMPERK: Zápis ze zasedání městské rady – dne 4. prosince ´23

 

Rada města Vimperk na svém zasedání 4. prosince 2023 kromě jiného projednala a schválila (přinášíme doslovný přepis některých usnesení bez redakční úpravy):

 

Usnesení č. 1174
Rada města rozhodla pořádat novoroční ohňostroj v zajištění J. a R. M. dne 01.01.2024 na pozemcích města Vimperk a pověřuje odbor školství, kultury a cestovního ruchu zajištěním souhlasného stanoviska města Vimperk.

 

Usnesení č. 1175
Rada města na základě předložené nabídky rozhodla zadat opravu havarijního stavu plynové kotelny čp. 158 BH-Nemocnice Vimperk, a. s. provozovateli kotelny Energie AG Teplo Vimperk s. r. o., 1. máje 637, 385 01 Vimperk, IČ 28088654, s celkovou cenou 698.370,00 Kč bez DPH.

 

Usnesení č. 1176
Rada města schvaluje zprávu o hodnocení nabídek veřejné zakázky malého rozsahu „Dodávka licencí a implementace e-mailového serveru“ zadávané dle vnitřní směrnice č. 2/2020, o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu – kategorie 3. a rozhodla zadat výše uvedenou veřejnou zakázku společnosti WV SYSTEMS, s. r. o., Dr. Stejskala 111/6, 370 01 České Budějovice, IČ 49060902, která předložila nejvýhodnější nabídku. Nabídka vyhověla podmínkám zadávacího řízení.

 

Usnesení č. 1194
Rada města souhlasí s vyplacením odměny Tomáši Jiřičkovi řediteli Městského kulturního střediska Vimperk dle předloženého návrhu. Odměna bude vyplacena z finančních prostředků příspěvkové organizace Městské kulturní středisko Vimperk.

 

Usnesení č. 1195
Rada města rozhodla zahájit zjednodušené podlimitní řízení veřejné zakázky na stavební práce v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů na akci „Vimperk, rekonstrukce ulice 1. máje – II. etapa”

 

R1) Informace – rada města byla seznámena se situací týkající se úklidu sněhu ve městě. Spolupracují MěL, místní společnosti, zajišťuje se technika. Sníh se vyváží na manipulační plochu v ul. Nad Stadionem. Vývoz sněhu se řeší dle dohody s vedením města, a to pouze v některých lokalitách.
Svoz odpadů je zajištěn dle stálého rozvrhu, pokud by nemohlo dojít ke svozu z důvodu nepřístupnosti, bude svoz uskutečněn následný den. Skládka odpadů je v běžném provozu.

 

Zdroj: MĚSTO VIMPERK

 

(red)

Ilustrační foto: archiv (red) – Za krásnější Vimperk

Celý zápis z jednání

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře