NAŠE MĚSTO VIMPERK – PTÁME SE ZA VÁS: Značení v zimě neudržovaných...

NAŠE MĚSTO VIMPERK – PTÁME SE ZA VÁS: Značení v zimě neudržovaných komunikací pro chodce

 

 

Budou stejným způsobem, jako nová stezka do parku, označeny výstražnou tabulkou i ostatní v zimě neudržované komunikace pro pěší ve Vimperku? Pokud ne, proč?

Odpovídá Michal Janče, vedoucí Odboru investic a údržby Městského úřadu Vimperk:

Ostatní v zimě neudržované komunikace pro pěší ve Vimperku nebudou stejným způsobem, jako nová stezka do parku, označeny výstražnou tabulkou.
Způsob údržby v příslušném zimním období je uveden v plánu zimní údržby pro příslušné období, v našem případě pro rok 2023/2024.
Plán zimní údržby pro rok 2023/2024 a Nařízení č. 5/2023, kterým se stanovuje rozsah, způsob a lhůty odstraňování závad ve schůdnosti místních komunikací, chodníků a průjezdních úseků silnic a vymezují úseky místních komunikací a chodníků, na kterých se pro jejich malý dopravní význam nezajišťuje sjízdnost a schůdnost, v zimním období na území města Vimperk se nachází na oficiálním webu města.
Aby skutečnost, že se nová stezka z parku do ulice 1. máje v zimě udržovat nebude, pronikla do povědomí veřejnosti, bude nová stezka z parku do ulice 1. máje pro zimu 2023/2024 označena výstražnou tabulkou, která bude po zimě 2023/2024 demontována.

 

(red) – Za krásnější Vimperk


 

Informovali jsme:

NAŠE MĚSTO VIMPERK: Seznamte se s dokumenty, které stanoví, kde a jakým způsobem bude prováděna na městských komunikacích zimní údržba

 

Foto: (red) – Za krásnější Vimperk

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře