NAŠE MĚSTO VIMPERK – PTÁME SE ZA VÁS: Dopravní situace před základní...

NAŠE MĚSTO VIMPERK – PTÁME SE ZA VÁS: Dopravní situace před základní školou v parku

 

 

Rada města se seznámila s dopravní situací u ZŠ TGM v parku a výsledky společné schůzky zástupců městské policie a ZŠ TGM Vimperk (viz. zápis z jednání rady města). Jaké výsledky schůzka přinesla?

Odpovídá Milan Kobera, vrchní strážník Městské policie Vimperk:

Celou otázku řešení dopravní situace v okolí  ZŠ TGM  prosím směřujte na komisi prevence, kde tato otázka byla otevřena a byla přijata určitá opatření. S ředitelkou ZŠ TGM jednala paní (Jiřina) Vrtilková, která je předsedkyní komise prevence při MÚ Vimperk a která Vám vysvětlí vše potřebné. Městská policie Vimperk dohlíží na dodržování dopravních předpisů v okolí ZŠ TGM a upozorňuje řidiče na nedodržování dopravních předpisů.

Odpovídá Jiřina Vrtílková, předsedkyně komise prevence, zástupce vrchního velitele městské policie:

Komise prevence neřešila dopravní situaci v okolí ZŠ TGM, ale dopravní situaci v ul. Kaplířova, kde každé ráno strážníci dohlížejí na bezpečnost dětí při přecházení po přechodu pro chodce. Na situaci bylo upozorněno na komisi prevence a následně proběhla schůzka se zástupci komise prevence, dopravní komise, vedením ZŠ TGM a panem (Lukášem) Sýsem – radním. Vše je zatím v jednání, nejsou zatím žádné pevné závěry. Opakovaně podotýkám, že bylo jednání z důvodu bezpečnosti dětí v ul. Kaplířova a ne ohledně dopravní situace u ZŠ TGM v parku.

 

(red) – Za krásnější Vimperk


 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře