NAŠE MĚSTO VIMPERK: Ptáme se za vás – Kde hledat termíny veřejného...

NAŠE MĚSTO VIMPERK: Ptáme se za vás – Kde hledat termíny veřejného bruslení?

 

Kde jinde, kromě zimního stadionu, se zájemci z města a okolí dozvědí termíny veřejného bruslení ve Vimperku? Domníváte se, že je dosavadní propagace veřejného bruslení dostatečná?

Odpovídá Michal Gabauer, Městské služby Vimperk:

Termíny veřejného bruslení jsou kromě vestibulu zimního stadionu vyvěšené také na stránkách www.sport-vimperk.cz/zimnistadion. Tam odkazuje případné zájemce i vyhledávač google, který po vyhledání slovního spojení ‘veřejné bruslení vimperk” jako první výsledek zobrazí výše zmíněné stránky. Podobně jsme postupovali při inzerci ve Vimperských novinách, kde je místo termínů vytištěn QR kód s odkazem na stránky.
Umístění na jednom oficiálním místě (jeden odkaz, který přímo spravujeme) s sebou nese také flexibilitu pro případ provedení změny v čase či termínu, kdy stačí vyměnit tento jeden plakát. Tím chci říct, že je možné si plakát s termíny veřejného bruslení z našeho webu stáhnout a zveřejnit případně na svém webu, ale v takovém případě pak odpovědnost za zobrazení relevantních a správných termínů přechází na provozovatele daného webu. Neboť v případě změny termínu, která bude provedena na oficiálním místě, se tato změna již neprojeví na dříve stažených a jinde umístěných plakátech s termíny. Tady je na místě použití přímého odkazu se souborem: https://drive.google.com/file/d/14sVz6oVMsY1hgcTQKpK9uhj5GtLXchtE/view. Nicméně jsem nezaznamenal problémy s tím, že by někdo nemohl nalézt termíny veřejného bruslení. 

 

(red) – Za krásnější Vimperk


 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře