NAŠE MĚSTO VIMPERK: Napsali jste nám – Dopis z Brazílie

NAŠE MĚSTO VIMPERK: Napsali jste nám – Dopis z Brazílie

Přišel nám dopis z Brazílie. Pisatel doufá, že naším prostřednictvím získá informace o své rodině. Pokud by někdo ze čtenářů, nebo jejich známých či přátel, mohl pisateli jakkoliv pomoci, nechť píše na adresu naší redakce krasnejsivimperk@seznam.cz. Informace předáme.

Jmenuji se Fabio a píši Vám z Brazílie. Nedávno jsem zjistil, že moje babička, Elfriede Hytry, se narodila ve Vimperku v roce 1942, a mě zajímá hlubší poznání o původu mé rodiny a jakékoliv informace, které byste mohl/a mít o mých předcích.

Při mé snaze získat informace jsem objevil některé podrobnosti o mé babičce a jejích příbuzných. Moje babička, Elfriede Hytry, byla dcerou Elisabeth Bablitschko, která byla dcerou Iwana Bablitschko a Marie Bablitschko. Měla také sourozence jménem Maria Riendal a Hans Bablitschko. Navíc věřím, že otec mé babičky, Martin Hytry, se narodil v Bruckhausenu v Německu.

Byl bych nesmírně vděčný, pokud byste mohl/a sdílet jakékoli informace nebo záznamy, které by mohly být k dispozici o mé rodině nebo jejich historii ve Vimperku. Jakékoli podrobnosti, které byste mohl/a poskytnout, by byly pro mě velkou hodnotou a pro mé genealogické zkoumání.

Předem Vám děkuji za pozornost, kterou mi věnujete, a těším se na jakékoliv informace, které byste mohl/a sdílet.

Fabio Papaleo

 


 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře