GLOSÁŘ Volyňky Homolkové: 22. října 2023

GLOSÁŘ Volyňky Homolkové: 22. října 2023

Koláž: (red) – Za krásnější Vimperk

 

 

ad NAŠE MĚSTO VIMPERK: Ptáme se za vás – Kdy uvidíme ve Vimperku parní lokomotivy?

Když může město přispět Spolku pro vybudování Zahrady korunní princezny Štěpánky, proč by nemohlo přispět i Stifterovu pošumavskému železničnímu spolku Vimperk na akci, které se zúčastní stovky lidí.

 

ad Máte nápad na projekt do akčního plánu na období 2024 – 2025?

Domnívám se, že nápady na  projekty do akčního plánu na období 2024 – 2025 by měly sršet především od zastupitelů, úředníků města, členů komisí a eseroček města.

 

ad Kultura ve Vimperku včera a dnes (sumava.eu)

Chtěla bych jen poznamenat, že v daném případě není ve hře jen práce městského kulturního střediska. Městský úřad tvoří i odbor školství, kultury a cestovního ruchu a ten dle jeho organizačního řádu má  mimo jiné provádět aktivní poradenskou a koordinační činnost pro organizační složky města a subjekty působící v oblasti kultury včetně městského kulturního střediska, dále má koordinovat a organizačně zajišťovat vybrané kulturní, společenské a sportovní akce na podporu cestovního ruchu a kultury ve městě a zajišťovat zpracovávání projektů z oblasti kultury a rozvoje cestovního ruchu. Jde tudíž o to, zda odbor své pracovní povinnosti dostatečně plní a zda jeho dosavadní výkon vyhovuje radě města. 

 

Volyňka HOMOLKOVÁ


 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře