NAŠE MĚSTO VIMPERK: Po kritice – Nic se nezměnilo

NAŠE MĚSTO VIMPERK: Po kritice – Nic se nezměnilo

 

Uzavření chodníku ve Sklářské ulici kvůli výstavbě zastávky autobusů městské hromadné dopravy není stále ve směru z města v ulici 1. máje vyznačeno. Značky upozorňující na uzávěru jsou dostatečně viditelné pouze ve směru opačném. Lidé se tak o uzavření chodníku dozvědí až na místě samém. O tom jsme informovali v pondělí 28. srpna ZDE.

Ještě předtím, jsme v sobotu 26. srpna (po zjištění na místě) písemně informovali o nedostatečném značení a zabezpečení staveniště starostku města Jaroslavu Martanovou.

Dnes dopoledne jsme se přesvědčili, že se nic nezměnilo. Starostka nebyla přítomna ve své kanceláři, proto jsme o situaci informovali místostarostu Zdeňka Kuncla. Ten přislíbil, že se na věc a řešení starostky zeptá. Přesvědčit se na místě, že značení není dostatečné, odmítl z důvodu neodkladných pracovních povinností. Oznámili jsme mu, že snímky dopoledne pořízené zveřejníme.

V době přípravy tohoto příspěvku přišel e-mail od starostky Jaroslavy Martanové v tomto znění:
“Opatření obecné povahy upravující omezení užívání chodníku bylo vydáno pro firmu VKB Stavby, která bude práce teprve zahajovat. Současné práce souvisejí s přeložkou teplovodu, což je firma Energie AG Teplo Vimperk. S panem Tomšovicem jsem mluvila a dnes by měl společně se zástupcem firmy VKB Stavby řešit označení pro chodce.”

Text a foto: (red) – Za krásnější Vimperk

 

 

 

Značka viditelná chodci jdoucími ve směru do města

 

Vyznačení směru chůze pro chodce jdoucí přes přechod

 


 

Informovali jsme:

GLOSÁŘ Volyňky Homolkové: 28. srpna 2023 – Je to paskvil

NAŠE MĚSTO VIMPERK: Začala stavba zastávky autobusů městské hromadné dopravy ve Sklářské ulici

NAŠE MĚSTO VIMPERK:  Přechodná úprava provozu ve Sklářské ulici od 29. 8.


 

 

5 1 vote
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře