GLOSÁŘ Volyňky Homolkové: 6. srpna 2023

GLOSÁŘ Volyňky Homolkové: 6. srpna 2023

Koláž: (red) – Za krásnější Vimperk

 

ad LÉTO V NAŠEM MĚSTĚ: Kašna je nefunkční

Tak to se nedá nic dělat. Prosím ještě, rekonstrukce horní části Pivovarské ulice se uskuteční v kterém roce? A co je myšleno horní částí ulice? Vždyť ta končí až nad nemocnicí a v úseku od gymnázia k nemocnici je nově udělaná. Stejně tak je poměrně nová v úseku od domu U Jelena ke gymnáziu (oproti dosud neopravené části ulice 1. máje vypadá skvostně) – loni tam byly např.  obnoveny záhony se zelení. Ať koukám, jak koukám, tak mi z Pivovarské ulice zbývá delší čas neopravovaný její začátek od malého náměstí k domu U Jelena a prostor před gymnáziem, ale to není horní část.

 

ad NAŠE MĚSTO VIMPERK: Glosa – 3. srpna 2023

Město si už nějakou dobu platí svého architekta https://www.vimperk.cz/…714. Z popisu jeho úlohy vyplývá, že má být kvalifikovaným konzultantem ve věcech stavebních záměrů radních, což předpokládá i jeho nesouhlas, když by se jednalo o záměr nevhodný. V případě záměru lokalizace nové mateřské školy u zimního stadionu bych chtěla znát jeho poctivý názor, pokud se tímto záměrem vůbec zabýval. 

 

ad LÉTO V NAŠEM MĚSTĚ: Ostuda – okolí městské knihovny

Nepochopitelné. V centru města se udržuje svinčík a na vzdáleném okraji města v areálu nemocnice, kam nikdo rád jistě nechodí,  financuje radnice pořízení zahrady s altánkem na počest jakési neznámé princezny. 

 

Volyňka HOMOLKOVÁ


 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře