JIŽNÍ ČECHY: Chirurgie písecké nemocnice bude mít od července nového primáře –...

JIŽNÍ ČECHY: Chirurgie písecké nemocnice bude mít od července nového primáře – Davida Bundu

 

Udržet a rozvíjet už dosažené kvality písecké chirurgie. Snažit se o trvalý rozvoj a zlepšování poskytované péče. Právě toho chce dosáhnout nový primář Chirurgického oddělení písecké nemocnice, kterým bude od letošního července David Bunda.

Nynější vedoucí lékař stanice CH I tohoto oddělení v pozici primáře nahradí Martu Horákovou, která odchází na jiné pracoviště.

A kdo je MUDr. David Bunda: Jednapadesátiletý rodák z Vimperka vystudoval obor Všeobecné lékařství na 2. lékařské fakultě Univerzity Karlovy. Ještě před píseckou nemocnicí pracoval jako chirurg ve Vimperku a v Prachaticích. Na Chirurgické oddělení Nemocnice Písek přešel zejména kvůli většímu rozsahu poskytované péče.

„Chirurgické oddělení naší nemocnice přesahuje písecký region – stará se o nemocné z jiných okresů, kteří vyhledávají jeho služby v ambulantním i v hospitalizačním režimu,“ říká David Bunda, který se dosud věnoval péči o ambulantní i hospitalizované pacienty na lůžkách chirurgického oddělení, operoval a působil v lékařských konziliích nemocnice. V nich se v rámci své odbornosti vyjadřoval k léčbě pacientů ostatních oddělení.

 

Text a foto: FB – NEMOCNICE PÍSEK


 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře