JIŽNÍ ČECHY: Zažijte letní hudební Stezku korunami stromů na vlastní kůži

JIŽNÍ ČECHY: Zažijte letní hudební Stezku korunami stromů na vlastní kůži

 

Letní hudební Stezka korunami stromů na Lipně je opět tady! Pravý letní zážitek s náladovým osvětlením a živou hudbou láká návštěvníky na Stezku korunami stromů každý rok. Letos ožije každé prázdninové úterý ve 20 hodin. Lístek na koncert je navíc v ceně vstupenky na Stezku, takže návštěvníci nezaplatí ani o korunu navíc.

Pravý letní zážitek s náladovým osvětlením a živou hudbou láká návštěvníky na Stezku korunami stromů každý rok. Oblíbená lipenská atrakce nebude chybět ani letos. Ožije každé prázdninové úterý ve 20 hodin koncertem ve vrcholcích stromů. Lístek na koncert je navíc v ceně vstupenky na Stezku, takže návštěvníci nezaplatí ani o korunu navíc.

„Stezka korunami stromů je jedna z našich nejoblíbenějších atrakcí. Dechberoucí výhledy působí uklidňujícím dojmem. Na letní koncerty s jemným osvětlením jezdí i návštěvníci z velké dálky, protože ten zážitek a nálada je neopakovatelná. Musíte to zkrátka zažít na vlastní kůži,“ doplňuje manager marketingu lipenského areálu Jiří Gruntorád.

Živé letní koncerty budou na Stezce probíhat pravidelně každé prázdninové úterý, začátky jsou naplánované na 20 hodin. Pro cestu tam i zpátky na parkoviště můžou návštěvníci využít lanovku Lipno Expres, a ještě nechat doznívat romantickou atmosféru z koncertu a působit hvězdné nebe i jeho odraz na hladině jezera. Do 23,30 bude každé úterý v provozu také Stezkabus, který doveze unavené návštěvníky zpět na parkoviště. Díky tomu, že je celá Stezka bezbariérová, jsou letní koncerty přístupné i pro návštěvníky na vozíčku.

Pop, folk, akustika i klasika – vybere si každý

Velká část interpretů je z blízkých Českých Budějovic, protože Rodinný areál Lipno si zakládá na podpoře místních umělců. Hudební žánry jsou zastoupené téměř všechny, od popu, folku a rocku až po trio, které interpretuje klasickou hudbu. Během prázdnin si tak každý vybere podle svého houdebního vkusu. Interpreti letošních koncertů jsou: Janchi, Glow Music, Naked Professors, McBerds, Jamie Project, DUO Kačí, Trio Karageorgiev, Kool-Aid.

Nenechte si ujít západ slunce z výšky 40 metrů. Starosti zůstanou hluboko pod vámi a užijete si neopakovatelný večer v přírodě. Hudba, příroda a skvělá zábava je ideální letní kombinace. Přijeďte si pro nezapomenutelný letní zážitek na Stezku korunami stromů!

 

Text a foto: (tz-lip)

 


 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře