NAŠE MĚSTO VIMPERK: Poštovní schránka – dopis vimperského zastupitele Pavla Dvořáka

NAŠE MĚSTO VIMPERK: Poštovní schránka – dopis vimperského zastupitele Pavla Dvořáka

Vyjádření k marketingové a komunikační strategii a koncepci rozvoje kultury a kulturního turismu:

Pořád hledám, k čemu ten materiál pomůže. Zda přinese něco v interní komunikaci a co to má být, co to dá lidem “venku”. A nenacházím smysl té práce, kterou zadal, kdo a kdy? Cítím v tom, že to má přinést disciplínu pro zaměstnance, pro vedení vládnoucí koalice k jednotě výstupů pro ty “ostatní zastupitele a občany”.
Já nesnáším slova jako cenzura, tiskový mluvčí, vhodná a výhodná vysvětlení, informace a dezinformace atd. Jsme malé město a já tvrdím, že ti, co rozhodují, připravují usnesení a pak je schvalují, jednají se všemi, s kterými je pro město potřeba, mají i povinnost tyto věci oznamovat, vysvětlovat a odpovídat na dotazy svým jménem, svou funkcí.
Do práce pro město jsme vstupovali dobrovolně, nechali se zvolit, a tak přece každý z nás musel s prezentací své práce počítat a neschovávat se za nějaké koncepce a strategie. Proto jsem zásadně proti vytváření umělých personálií jenom proto, aby “nemuseli lidé ve funkcích a vládnoucí straně či koalici přímo a jasně svými odbornými a jazykovými schopnostmi“ vysvětlovat a odpovídat na otázky těch nekoaličních” či ostatních občanů nebo médii. A co to přinese ekonomice města? Požadovat na to další a další finance je pro mne “neuvěřitelná drzost”.
Pavel DVOŘÁK, zastupitel města Vimperk

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře