VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod

VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod

 

Redakčně neupravované zprávy Policie ČR

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 25.3.2023 v době od 11:00 do 11:30 hodin, na silnici I. třídy číslo 4, poblíž obce Strážný, v prostoru parkoviště ČS Travel Oil.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič přesně nezjištěného vozidla, který zde narazil do přední části zde zaparkovaného osobního vozidla, Hyundai, rz D. Po dopravní nehodě řidič z místa ujel a dopravní nehodu neoznámil. Ke zranění osob nedošlo. Hmotná škoda na vozidle Hyundai je předběžně vyčíslena na 60 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 27.3.2023 v době od 09:18 do 09:50 hodin, na místní komunikaci, parkovišti u OD Kaufland, v ulici Krumlovská v Prachaticích.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Citroen Xsara. Následně z místa dopravní nehody odjel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Citroen je předběžně vyčíslena na 5 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 27.3.2023 v 08:00 hodin, mimo uzavřenou část obce, na silnici II. třídy číslo 168, ve směru jízdy Kvilda – Vimperk.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud nezjištěného vozidla, který nejel dostatečně při pravém okraji vozovky, následkem čehož došlo ke střetu se zrcátkem protijedoucího nákladního vozidla Citroen Jumper. Následně z místa dopravní nehody odjel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Citroen Jumper je předběžně vyčíslena na 5 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod o informace.  Veškeré informace k dopravním nehodám můžete dopravním policistům sdělit buď osobně na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, nebo telefonicky na čísle 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

POLICIE ČR


 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře