JIŽNÍ ČECHY: Rodinné víkendové slevy a karneval s Foxem lákají na Lipno

JIŽNÍ ČECHY: Rodinné víkendové slevy a karneval s Foxem lákají na Lipno

 

Zimní zábava ve Skiareálu Lipno je v plném proudu, podmínky pro skvělé zážitky jsou perfektní. Sjezdovky, lanovky, bobování, karneval a vynikající jídlo přímo zvou k návštěvě. 20% slevy na víkendové rodinné skipasy jsou velkým lákadlem hlavně pro rodiče s dětmi. Stejně jako víkendový karneval na sněhu s lišákem Foxem. Na nic nečekejte a přijeďte na Lipno! Zážitky už čekají jen na vás!

Skiareál Lipno hlásí ideální podmínky pro zimní zábavu. Sjezdovky jsou v plném provozu a dokonale upravené s 95 cm vrstvou sněhu. Sedačkové lanovky jedou na sto procent. Skicross i snowpark jsou připraveny pro všechny jezdce, stejně jako měřený slalom na sjezdovce K Yettimu. Porci adrenalinu navíc nabízí novinka na sjezdovce Školní. Úsek s přidanou startovací plošinou, terénními nerovnostmi a klopenými zatáčkami je pro milovníky adrenalinu jako stvořený. Celkem 13 km zimního sportování a zábavy.

Pro lyžařské začátečníky má Skiareál Lipno jednu z nejlepších lyžařských škol v ČR s vyškolenými a empatickými instruktory. Výuku malým lyžařům zpestřuje maskot skiareálu lišák Fox, který dokáže zabavit každého. S menšími návštěvníky areálu je možné využít Foxpark i večer a zajít na bobování. Každé úterý a čtvrtek od 18 hodin se Foxpark mění na bobové závodiště o ceny. Přijít můžou celé rodiny!

Karneval s lišákem Foxem a víkendové slevy pro rodiny

Nejen pro malé návštěvníky areálu pořádá lišák Fox také karneval na sněhu. V sobotu 25. února od 13 hodin přivítá všechny, kteří se chtějí pobavit ještě trochu víc. Pro děti jsou ve Foxparku připravené hry, soutěže, tancování, malování na obličej i vyrábění masek. Veselý lipenský karneval také vyhlásí nejkreativnější masku celého odpoledne a odmění ji sladkou cenou.

Rodiče s dětmi jistě ocení stále trvající slevy na jednodenní víkendový skipas. Díky nim ušetří 20 % z celkové ceny. „Děti i jejich rodiče u nás vidíme velmi rádi a vycházíme jim maximálně vstříc. Stále pro ně držíme víkendovou pětinovou slevu na jednodenní rodinný skipas,“ vysvětluje tisková mluvčí Skiareálu Lipno Olga Kneiflová.

Pro bezstarostné zážitky ze zimních radovánek má Skiareál Lipno připravené i skvělé možnosti stravování. Přímo na svahu jsou dvě samoobslužné restaurace – U Yettiho a Energo. Skvěle plní poptávku po rychlém a kvalitním občerstvení, které výrazně nezdržuje od lyžování a kvalitně doplní vydané kalorie. Pro delší odpočinek pak poskytují příjemný výhled na sjezdovky a všudypřítomný les.

Po fyzicky náročném dni lyžování je návštěvníkům k dispozici bezbariérový bazén Aquaworld. I tady si vychutnáte výjimečný výhled, ale tentokrát na hladinu jezera. Přímo z vířivky můžete vnímat uklidňující pohled na rozlehlou vodní plochu. Pro relaxaci namožených svalů se skvěle hodí také sauna, i tu můžete v Aquaworldu navštívit. Pro děti, které mají energie vždy na rozdávání, je nachystaná skluzavka, bazén s protiproudem i klasický plavecký bazén.

Bazén, saunu i další služby ve Skiareálu Lipno je možné využít s LipnoCard výhodněji. Nečekejte tedy na zítra a vydejte se je využít už dnes!

 

Text a foto: (tz-ok)