JIŽNÍ ČECHY: Pozvánka. Zima panuje ve Skiareálu Lipno v plné síle, sjezdovky...

JIŽNÍ ČECHY: Pozvánka. Zima panuje ve Skiareálu Lipno v plné síle, sjezdovky jsou tak v nejlepší kondici

 

Zima se ve Skiareálu Lipno projevuje ve své nejlepší formě. V provozu jsou všechny lanovky a vyzkoušet se dají také všechny sjezdovky i vyhledávaný snowcross. K lyžování je připravená 110cm vrstva technického i přírodního sněhu a zábava ve Foxparku, v lyžařské škole a v celém areálu jede naplno. S online rezervací lyžařského vybavení ušetříte čas i peníze a s Lipno kartou získáte další výhody. Nepropásněte ideální podmínky letošní sezóny!

Zima vstoupila do Skiareálu Lipno v plné síle. Teploty pod nulou umožňují zasněžování technickým sněhem, který je v kombinaci s přírodním skvělým povrchem na lyžování. Díky tomu jsou v provozu všechny lanovky v areálu. Tři čtyřsedačkové a jedna dvousedačková. Vyzkoušet můžete také všechny sjezdovky, které profesionálně upravuje nová výkonná rolba.

Lyžařská škola, která patří mezi nejlepší v republice, je plně v provozu. Čas výuky je lepší si rezervovat online a získat tak jistotu místa i času, který vám nejlépe vyhovuje. Individuální i skupinová výuka posune vaše lyžařské umění zase o něco dál, a začátečníkům poskytne prvotní a důležité praktické rady, jak sjet lipenské svahy ladně a bezpečně. Výukové hřiště Fox park se navíc každé úterý a čtvrtek večer mění na bobovací dráhu. Závodů se může zúčastnit kdokoliv, probíhají v několika kategoriích a vítězové vždy berou ceny.

Půjčovna ušetří čas i peníze

Nadstandardně vybavená půjčovna ušetří návštěvníkům čas i peníze. Při objednávce online získají skvělou 15% slevu a při vyzvednutí výbavy už neztrácí čas nahlašováním svých údajů. Do objednávky totiž předem zadávají veškeré potřebné údaje jako je výška a váha, velikost lyžařských bot apod. Pak už stačí jen přijít, vyzvednout si připravený a seřízený set, a užít si více času na svahu.

Výhodné nabídky mají i držitelé Lipno card, tedy registrovaní uživatelé věrnostního klubu. Získají tak nejen nižší ceny skipasů, ale také například jízdu navíc na bobové dráze, nebo slevu na vstupné do Papilonie – motýlího domu.

„Pro naše návštěvníky připravujeme ty nejlepší podmínky. Sjezdovky jsou perfektně upravené a lanovky jedou na plný výkon. Víme, že především děti se na správnou lyžovačku těšily hodně dlouho. Teď, o jarních prázdninách, které začaly už v několika regionech, je ten pravý čas si ji pořádně užít,“ říká k aktuálním podmínkám ve Skiareálu Lipno jeho mluvčí Olga Kneiflová.

Lyžování doplní v pátek 10. března zábavná a edukativní akce s Policií ČR s názvem Bezpečně na sjezdovce. Preventivní akce plná her a zábavy připomene všem zásady bezpečného pohybu na svahu. Děti i dospělí se tak můžou něco přiučit, nebo si oprášit trochu zapadlé vědomosti. Kdo má rád tradiční zabijačkové speciality, nemine restauraci Stodola. O víkendu od 10. do 12. února se bude z místní kuchyně linout vůně prejtu, ovaru, tlačenky i huspeniny. Vše z rukou lipenského řezníka.

Zasněžená krajina také přímo vybízí k návštěvě Stezky korunami stromů. Pohledy do dalekého okolí přikrytého bílou sněhovou pokrývkou jsou nezapomenutelným zážitkem. Zažijete nejen závratný pocit z výšky, ale i klid polospící krajiny.

Skiareál Lipno má výjimečné podmínky pro skvělou zimní zábavu. Upravené sjezdovky, pohodlné lanovky, přátelská a profesionální lyžařská škola i gastronomické zážitky lákají k návštěvě.

 

Text a foto: (tz-ok)