JIŽNÍ ČECHY: Stříbrná neděle ve Skiareálu Lipno přivítá Lakomou Barku

JIŽNÍ ČECHY: Stříbrná neděle ve Skiareálu Lipno přivítá Lakomou Barku

 

Letošní adventní neděle patří ve Skiareálu Lipno tvořivým dílnám i vánočně laděné hudbě. Na stříbrnou adventní neděli se o navození sváteční atmosféry postará pět dam z Českého Krumlova, které si říkají Lakomá Barka. Na náměstí před hotelem Element vás zahřeje nejen výborný punč, ale také adventní a vánoční písně. Vyrobit si něco hezkého můžete spolu s dětmi už od 12 hodin, kapela odehraje hodinový koncert od 15 hodin.

Stříbrná adventní neděle je už třetí v pořadí a 11. prosince přivede do Skiareálu Lipno dámskou folkovou kapelu Lakomá Barka z Českého Krumlova. Už více než pětadvacet let se kapela pohybuje na české folkové scéně. Pět žen, zpěv, housle, kytara, flétny a kontrabas. Pro vánoční i adventní písně je to ideální kombinace. Tvůrčí dílničky nebudu chybět ani tentokrát, a odnesete si tak nejen zážitek ale i krásný vlastnoručně vyrobený vánoční dárek nebo dekoraci.

Náměstí před hotelem Element nabízí i další zážitky, a to gastronomické. Restaurace Stodola má připravený vánoční punč pro děti i dospělé, i propracované menu navazující na tradiční jihočeskou kuchyni. V kombinaci s tankovým plzeňským, vytvářejí ideální prostor pro stylovou večeři v předvánoční atmosféře. Ta panuje také ve vyhlášené lipenské cukrárně Povidloň. Vynikající káva a oblíbený povidloňský vaječný likér spolehlivě doplní chybějící energii a zaženou únavu.

Kdyby vás snad gastronomické lahůdky doprovázené stylovou hudbou dostatečně nezahřály, je pro vás každodenně otevřen vodní ráj Aquaworld Lipno. Je bezbariérový a díky skluzavce, vířivce a saunám se v něm zabaví celá rodina.

Adventní program na Lipně stříbrnou nedělí samozřejmě nekončí. Na poslední adventní neděli 18. prosince přijedou Medvíďata, českokrumlovský dětský sbor. Zpívá po celé Evropě a přiveze část svého umění i na Lipno. Přípravy na Vánoce se tak završí.

Adventní program ve Skiareálu Lipno je připravený. Stačí si jen vybrat, přijet a zažít!

 

Text a foto: Olga KNEIFLOVÁ, tisková mluvčí

 


 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře