GLOSÁŘ Volyňky Homolkové: 14. října 2022

GLOSÁŘ Volyňky Homolkové: 14. října 2022

Koláž: (red) – Za krásnější Vimperk

 

 

ad NAŠE MĚSTO VIMPERK: Radnice ještě nerozhodla o způsobu a rozsahu zimní údržby nových komunikací

To je průšvih. Babo raď, jak teď máme těsně před zimou rychle rozhodnout, aby to uklízení bylo dobře. Nová rada ještě nefunguje a sníh může napadnout za týden. Sakra, to byl hloupej nápad s těma chodníkama a schodištěma. Poradíme se zase s architektem, nebo raději uspořádáme místní referendum, ať si rozhodnou sídlišťáci sami. Ano, to bude ono. Ať si pak stěžují sami na sebe.

 

ad NAŠE MĚSTO VIMPERK: Glosa – 11. října 2022

Nic není ztraceno. Vimperská Cihelna fungovala nejdříve jako kulturní zařízení, následně jako supermarket, následně opět jako kulturní zařízení a nyní jako tržnice. Podle tohoto pravidla by mohla být opět kulturním zařízením. Přála bych si, aby to bylo co nejdříve a už navždycky.

 

ad NAŠE MĚSTO VIMPERK: Na otázku redakce odpovídá radnice – 11. října 2022

Myslím, že návrh úpravy fasády zimního stadionu nemůže být svěřen průměrnému projektantovi. Jedná se o mimořádně obtížný úkol, který musí být dobře připraven a svěřen pouze talentovanému architektovi, vítězi architektonické soutěže. V jiném případě to dopadne katastrofálně.

 

ad JIŽNÍ ČECHY TEĎ: Starostka Vimperka chce více zapojit obyvatele do veřejného života

Nabízím k tomu zlepšování života zlepšovací návrh. Chtěla bych se také více zapojit do veřejného života svou účastí na každém veřejném zasedání zastupitelstva, a to prostřednictvím přímého televizního vysílání, sledovat práci zastupitelů a případně se i přímo dotazovat na věci veřejné. Určitě by toho využili další spoluobčané. Taková služba by náš život ve městě významně zlepšila. Co na to říkáte, vážení zastupitelé?

 

 

Volyňka HOMOLKOVÁ


 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře