GLOSÁŘ Volyňky Homolkové: 17. září 2022

GLOSÁŘ Volyňky Homolkové: 17. září 2022

Koláž: (red) – Za krásnější Vimperk

 

 

ad NAŠE MĚSTO VIMPERK: Všímavý objektiv – Nebezpečná stezka podél hradeb

Nelze vyčkávat. Mohl by se stát vážný úraz. O plech se mohou zranit nejen dospělí a děti, ale i pejskové. Za bezpečnost na stezce je odpovědný její zřizovatel. Díky za upozornění.

 

ad NAŠE MĚSTO VIMPERK: Zvukový záznam z 36. zasedání zastupitelstva

Bod jednání číslo 10: Z vystoupení některých aktérů přímo sršelo, že už se cítí být vítězi letošních komunálních voleb. Z vystoupení některých dalších se dalo naopak vytušit, jak je jim líto, že těmi vítězi nebudou. 

 

ad NAŠE MĚSTO VIMPERK: Glosa – 14. září 2022

Už jsem se rozhodla koho budu volit. Čísla všech devíti kandidátek vložím do klobouku, pořádně zamíchám a jednu kandidátku si takto vylosuji. Tu následně celou označím na hlasovacím lístku a vložím do volební urny. Držte mi palce, ať to budete právě vy.

 

ad NAŠE MĚSTO VIMPERK: Městský úřad Vimperk získal 2. místo v soutěži Ministerstva vnitra České republiky Přívětivý úřad 2022

Gratuluji vedení, všem úřednicím a úředníkům. Jen tak dál a hlavně neusnout na vavřínech. Je stále co zlepšovat.

 

ad NAŠE MĚSTO VIMPERK: Všímavý objektiv – Skvrny na vzhledu ulice 1. máje

Vida, parkovací zálivy v ulici 1. máje fungují jako dokonalé lapače písku, štěrku a špíny. Pro řidiče se však nejedná o nic užitečného. Pro údržbu městských ulic tak přibyla další starost. Kdo za to může? Architekti nebo řemeslníci? Ať si o tom popovídají. Měla to být moderní, dokonalá ulice po všech stránkách, ulice pro 21 století. Tak nevím..

 

ad NAŠE MĚSTO VIMPERK: Nová lávka přes Křesánovský potok zkracuje cestu z areálu nemocnice do rekreačního a sportovního areálu Vodník

Pěkná lávka i chodník. Snad se také naplní předpokládaný účel této stavby. Bylo by vhodné doplnit místo informační tabulkou s údajem, kdo se o lávku zasloužil a proč vznikla, možná i orientační plánek pro návštěvníky města.

 

Volyňka HOMOLKOVÁ


 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře