RECEPTY Z KUCHYNĚ: Květák s rajčatovým protlakem a česnekem

RECEPTY Z KUCHYNĚ: Květák s rajčatovým protlakem a česnekem

 

600 g květáku, 1 cibule, olej, česnek dle chuti, zelená petrželka, 200 g rajčatového protlaku, strouhaný tvrdý sýr, mletý pepř, sůl

Květák rozebereme na malé růžičky. Cibuli nadrobno nakrájíme, zpěníme na oleji, přidáme prolisovaný česnek a pokrájenou zelenou petrželku, vmícháme květák, krátce osmahneme, přidáme rajčatový protlak, osolíme, opepříme a dusíme, až květák změkne. Podle potřeby můžeme mírně podlít vývarem. Porce na talíři posypeme strouhaným tvrdým sýrem.

Recept z knihy Z babiččina receptářewww.dona.cz

 

FB- Nakladatelství DONA s.r.o

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře