POZVÁNKA: V neděli se rozsvítí vánoční strom také před ZŠ T. G....

POZVÁNKA: V neděli se rozsvítí vánoční strom také před ZŠ T. G. Masaryka, slavnostně

O druhé adventní neděli už tradičně rozsvěcuje svůj vánoční strom vimperská Základní škola T. G. Masaryka. Ani letos tomu nebude jinak. Diváci se mají v neděli 7. prosince od 16 hodin skutečně na co těšit. V programu se představí ty třídy a zájmové skupiny, které chtějí k předvánoční sváteční atmosféře přispět. Vznikla tak milá mozaika nápaditých scének, tanečků a hudebních vstupů, které potěší.

Přestože se jedná o akci ryze předvánoční, zvolili jsme netradiční závěr. Představíme vimperské veřejnosti naši  školní rockovou hymnu, která byla vytvořena na počest 85. výročí založení Základní školy T. G. Masaryka ve Vimperku. Její nahrávka se zpěvem našich dětí vznikla 22. října 2014 v MěKS za režijního dohledu pana Tomáše Marka, autorkou je paní Michaela Dlouhá. Nahrávku doprovodí živým zpěvem všichni účinkující adventního podvečera a závěrečný ohňostroj.

Školní slavnosti se neobejdou bez podpory rodičů, takže i tentokrát připravuje Rada rodičů ZŠ TGM pro diváky občerstvení v podobě teplých nápojů a domácího pečiva, ozvučení zajišťuje studio Epigon. Součástí slavnosti je také charitativní akce na podporu vimperského útulku pro psy.

Držme si palce, ať má slavnostní rozsvícení vánočního stromu naší školy tak skvělou atmosféru, jakou měla generální zkouška.

Dagmar RÜCKEROVÁ, ředitelka školy

Foto z generálky: archiv školy

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře