DOBRÁ ZPRÁVA POTĚŠÍ: Firma Penny rozdělí mezi své zaměstnance přes padesát milionů...

DOBRÁ ZPRÁVA POTĚŠÍ: Firma Penny rozdělí mezi své zaměstnance přes padesát milionů korun

PENNY v souvislosti s aktuální situací rozdělí mezi své zaměstnance přes 50 000 000 korun. Od 2. listopadu minimálně do konce roku bude všem zaměstnancům navýšena hodinová mzda o 10 %. Zaměstnanci na plný úvazek si tak budou moci přilepšit o více než 5000 korun. Zaměstnanci obdrží také poukaz na nákup v hodnotě 3500 korun.

„Jsme si vědomi, jak náročnou a složitou dobou naši lidé prochází. Díky nim dokážeme v současné situaci zajišťovat veškeré služby na stále stejné úrovni, a to při dodržování všech našich standardů i nezbytných hygienických a dalších vládních opatření. Je pro nás přirozené, že jim za jejich výkony a nasazení chceme tímto způsobem poděkovat,“ říká k mimořádnému příplatku a odměně Radek Hovorka, jednatel společnosti PENNY Market a dodává: „Nechtěli jsme jít cestou jednorázové plošné odměny, ale stejně jako na jaře považujeme za spravedlivější navýšit mimořádnou odměnou mzdu všem, kteří v této době zajišťují chod všech prodejen, centrálních skladů i společnosti jako takové.“

Zaměstnanci na plný úvazek si tak mohou přilepšit o více než 5000 korun. Současně zaměstnanci obdrží před Vánocemi poukázky na nákup v PENNY v hodnotě 3500 korun. Celkem tak PENNY do konce roku rozdělí mezi svých více než 5800 zaměstnanců přes 50 miliónů korun.

PENNY tímto krokem reaguje na současnou situaci, kdy stejně jako na jaře značně vzrostly nároky na zajištění bezpečného a bezproblémového prodeje. Toto navýšení je prozatím platné do konce letošního roku. PENNY dlouhodobě nabízí svým zaměstnancům platové podmínky nad průměrem retailu. K poslednímu navýšení mezd PENNY přistoupilo od března letošního roku, kdy mzdy vzrostly v průměru o 5 %.

Text a foto: (tzpenny)

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře