Z REDAKČNÍ POŠTY: Bohumilické děti na strašidelné pohádkové stezce odvahy

Z REDAKČNÍ POŠTY: Bohumilické děti na strašidelné pohádkové stezce odvahy

 

V pátek 4. září uspořádala obec Bohumilice pro malé i velké odvážlivce strašidelnou pohádkovou stezku odvahy. Sraz účastníků byl v 18 hodin v Lipové aleji a mezi prvními odvážlivci byly především malé děti v doprovodu svých rodičů a příbuzných, starší děti vyrážely samy až za tmy.

Na začátku strašidelného pohádkového lesa čekala na děti krásná lesní víla s jeptiškou, od kterých dostalo každé z dětí kartičku, na kterou sbíraly razítka za splnění úkolu na každém z 11 stanovišť.  Na stanovištích se na děti těšily jak pohádkové, tak strašidelné postavy, které měly připravený malý úkol nebo hádanku.
Jako odměnu za statečnost dostalo každé dítě na konci stezky odvahy balíček sladkostí. O krásnou atmosféru se nám postaral i oheň, na kterém si děti ale i rodiče mohli opéct buřta nebo klobásu.
Stezka odvahy se i díky pěknému počasí vydařila. Dětem i rodičům se akce moc líbila.  Chtěli bychom všem poděkovat, velké dík patří především úžasným maskám, bez kterých by to nebylo ono a všem, kteří se jakkoliv podíleli na zorganizování a průběhu strašidelného pohádkového lesa.
Těšíme se na další rok.

 

Text a foto: Obec BOHUMILICE

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře