HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR – JIHOČESKÝ KRAJ: Nedávné výjezdy k událostem na Prachaticku

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR – JIHOČESKÝ KRAJ: Nedávné výjezdy k událostem na Prachaticku

Pondělí 29. června

8:53 Technický zásah – V Nemocniční ulici v Prachaticích transportovali místní profesionální hasiči na žádost ZZS pacienta do sanitky.

9:49 Technický zásah – Vimperská profesionální jednotka zajistila v ulici K Rokli ve Vimperku nouzové otevření dveří bytu.

20:44 Technický zásah – Další transport pacienta provedli vimperští profesionální hasiči v Kostelní ulici ve Vimperku.

Úterý 30. června

9:30 Technický zásah – Za přítomnosti strážníků městské policie otevřeli prachatičtí profesionální hasiči v ulici SNP v Prachaticích zabouchnuté osobní auto značky Peugeot 206.

Středa 1. července

15:35 Požár – Profesionální hasiči ze stanice Prachatice a jednotky SDH obcí Volary a Zbytiny byli vysláni k obci Zbytiny, kde byl ohlášen požár osobního auta. To v době příjezdu hasičů hořelo v plném rozsahu. Hasiči ihned zahájili hasební práce. Požár byl uhašen přibližně za 10 minut. Vzniklá škoda činí 50 000,-, příčina vzniku požáru je v šetření.

Čtvrtek 2. července

17:23 Dopravní nehoda – U Lhenic, části obce Hrbov likvidovali profesionální hasiči ze stanice Prachatice následky dopravní nehody osobního auta. To po nehodě skončilo převrácené na boku ve svahu mimo vozovku. Zranění utrpěla jedna osoba, vyproštění nebylo potřeba. Hasiči zajistili auto proti vzniku požáru a zkontrolovali únik provozních kapalin. Po ukončení šetření policistů jednotka auto otočila zpět na kola a pomohla s naložením na vůz odtahové služby.

Pátek 3. července

10:31 Technický zásah – Na náměstí Přátelství v Prachaticích byla vyslána místní profesionální jednotka k nouzovému otevření dveří bytu.

(vm)

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře