HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR – JIHOČESKÝ KRAJ: Nedávné výjezdy k událostem na Prachaticku

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR – JIHOČESKÝ KRAJ: Nedávné výjezdy k událostem na Prachaticku

Čtvrtek 11. června

3:47 Technický zásah – V Mičovicích odklidili profesionální hasiči ze stanice Prachatice ze silnice spadlý strom.

10:24 Záchrana zvířete – Profesionální hasiči z prachatické stanice zasahovali ve svém městě na Velkém náměstí, kde se na dvoře muzea zamotala do sítě proti holubům mladá poštolka. Mládě mělo pravděpodobně zlomenou nohu, a proto velitel zásahu zavolal odchytovou stanici ve Vimperku-Klášterci, jejíž pracovníci přislíbili, že si mládě vyzvednout. Hasiči mezitím poštolku ze sítě vymotali a uložili do krabice. Tu odnesli na stanici Městské policie Prachatice.

22:39 Dopravní nehoda – Úklid vozovky po dopravní nehodě osobního auta zajistila u Netolic, části obce Petrův Dvůr profesionální jednotka ze stanice Prachatice. Nehoda je bez zranění.

Pátek 12. června

14:46 Technický zásah – V Kostnické ulici v Husinci provedli prachatičtí profesionální hasiči nouzové otevření dveří bytu.

15:42 Únik nebezpečných látek – Olejovou skvrnu sanovali ze silnice ve Vimperku místní profesionální hasiči.

18:30 Planý poplach – Elektrická požární signalizace ohlásila požár v domě s pečovatelskou službou ve Strunkovicích nad Blanicí. Prachatická profesionální jednotka a jednotka místních dobrovolných hasičů celý objekt prošli a prozkoumali. Žádný požár nenašli. Provedli restart čidel.

Sobota 13. června

0:15 Technický zásah – Transport pacienta z domu do sanitky zajistili pro ZZS ve Vimperku v ulici K. Weise místní profesionální hasiči.

Neděle 14. června

19:18 Technický zásah – V Sudslavicích odklidili profesionální hasiči ze stanice Vimperk ze silnice spadlý strom.

(vm)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře