V KUCHYNI S DANULOU: Špíz ze salámu a sýru, bramborová kaše
Špízy: 4 kvalitní špekáčky (můžeme použít třeba i šunku nebo jakýkoliv měkký salám), 400 g Eidamu vcelku, hladká mouka, vejce, strouhanka, olej na smažení.
Špekáčky oloupeme a nakrájíme na cca 1cm silná kolečka. Eidam nakrájíme na cca 1 cm silné čtverce (velikost by měla odpovídat průměru špekáčku). Na špejli napichujeme střídavě kolečka špekáčku a čtverce
Eidamu a celý špíz pak obalíme v trojobalu, znovu namočíme v rozšlehaném vejci a opět obalíme ve strouhance.
Smažíme na pánvi ve vyšší vrstvě oleje ze všech stran dozlatova.
Připravuje: Danula VAŠÍČKOVÁ
Odebírat
Login
0 Komentáře