V KUCHYNI S DANULOU: Škvarková pomazánka
Cca 350 g škvarků, 1 větší cibule (na klínky), 4 stroužky česneku, 4 vařená vejce (nahrubo nastrouhat), 4 sterilované okurky (na kostičky), 2 jarní cibulky (nadrobno), 2 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce majonézy, 2 lžíce sádla, sůl, mletý černý pepř.
Škvarky pomeleme na masovém mlýnku společně s cibulí a česnekem, přidáme zbytek surovin, dochutíme solí a pepřem a dobře promícháme.
Poznámka:: Samozřejmě, že nejlepší je k tomu domácí chlebíček a navrch pěkně posypat nasekanou jarní cibulkou.
Připravuje: Danula VAŠÍČKOVÁ
Domácí škvarky zakoupíte ZDE
Odebírat
Login
0 Komentáře