V KUCHYNI S DANULOU: Škvarková pomazánka

V KUCHYNI S DANULOU: Škvarková pomazánka

 

Cca 350 g škvarků, 1 větší cibule (na klínky), 4 stroužky česneku, 4 vařená vejce (nahrubo nastrouhat), 4 sterilované okurky (na kostičky), 2 jarní cibulky (nadrobno), 2 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce majonézy, 2 lžíce sádla, sůl, mletý černý pepř.

Škvarky pomeleme na masovém mlýnku společně s cibulí a česnekem, přidáme zbytek surovin, dochutíme solí a pepřem a dobře promícháme.

Poznámka:: Samozřejmě, že nejlepší je k tomu domácí chlebíček a navrch pěkně posypat nasekanou jarní cibulkou.

Připravuje: Danula VAŠÍČKOVÁ

 

Domácí škvarky zakoupíte ZDE

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře