POLICIE ČR: Bouračka v Řasnici. Dva zranění řidiči, pravděpodobný viník ujel

POLICIE ČR: Bouračka v Řasnici. Dva zranění řidiči, pravděpodobný viník ujel

Policisté vyjížděli v neděli 10. května po půl čtvrté odpoledne k dopravní nehodě, ke které došlo na křižovatce v Řasnici (Strážný).

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud nezjištěného vozidla, který nedal přednost v jízdě při vyjíždění z vedlejší pozemní komunikace řidiči vozidla VW Touran, jedoucímu po hlavní silnici. Ten reagoval na vzniklou situaci tím, že strhl řízení vozidla vlevo na střed komunikace, kde se čelně střetl s osobním vozidlem Mercedes Benz, stojícím v odbočovacím pruhu vlevo, ve směru Hliniště – Řasnice. K nárazu vozidla VW Touran s dosud nezjištěným vozidlem nedošlo.

Dosud neznámý řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu následně neoznámil. Při dopravní nehodě došlo k přesně nezjištěnému zranění řidiče z vozidla VW Touran a řidiče z vozidla Mercedes. Oba byli převezeni rychlou záchrannou službou do nemocnice. Hmotná škoda na vozidle VW Touran je odhadem 80 000 korun a na vozidle Mercedes je škoda předběžně vyčíslena na 200 000 korun. Alkohol u řidičů negativní.

Dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby je kontaktovali na telefonním čísle 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

POLICIE ČR

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře