VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod

VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 28.4. 2020 v 15:00 hodin,na lesní cestě , v katastrálním území obce Vimperk, v úseku Vimperk – Lipka.

Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený cyklista, dosud nezjištěného jízdního kola, který se v místě nechoval ohleduplně a ukázněně, následkem čehož při objíždění narazil do levých dveří zde stojícího osobního vozidla Škoda Yeti, čímž došlo k jejich poškození. Po dopravní nehodě cyklista na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle Škoda Yeti ve výši 5 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 4. 5. 2020 v 07:55 hodin na silnici druhé třídy číslo 142, v katastru obce Netolice, ve směru jízdy Bavorov – Netolice.

Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič neznámého vozidla, který jel po uvedené komunikaci v opačném směru jízdy, přičemž nejel při pravém okraji vozovky, kdy při míjení se s osobním vozidlem Mercedes Benz Viano ohrozil jeho řidiče, který ve snaze zabránit střetu vozidel, vyjel vpravo mimo komunikaci, kde se pravou boční částí střetl se silničními svodidly. Po dopravní nehodě dosud nezjištěný řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle Mercedes Benz odhadem 30 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, aby je kontaktovali na telefonním čísle 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

POLICIE ČR

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře