MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali...

MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali ve své svodce

Na dětském hřišti v ul. Mírová ve Vimperku byla v úterý 25. února nalezena sluchátka k mobilnímu telefonu. K vyzvednutí jsou na služebně MP Vimperk.

 

Telefonicky hlídce MP oznámeno, že v ulici Brantlova stojí na komunikaci vozidlo, které je poškozené a nedá se tudy jezdit.  Na místě zjištěno, že vozidlo má vepředu jinou RZ než vzadu, po provedení lustrace věc byla předána PČR.


 

• Hlídce MP bylo telefonicky oznámeno, že v místním marketu došlo k záchytu pachatele krádeže. Hlídka MP se na místě spojila s oznamovatelkou, která hlídce předala osobu podezřelou z krádeže. Věc oznámena správnímu orgánu.

• Osobně přišel muž na služebnu MP, který sdělil, že ho napadl druhý muž v místním baru. Hlídka MP oba muže ztotožnila a provedla orientační dechové zkoušky, které byli s pozitivním výsledkem. Kdy jeden z nich nadýchal přes 2 promile a druhý přes 3 promile. Napadený muž si ztěžoval na bolest levého oka. Zraněnému muži přivolaná ZZS, která muže převezla do nemocnice ČB.

• Telefonicky oznámeno obsluhou místního baru, že zde mají podnapilého hosta, který obtěžuje další hosty. Hlídka MP na místě zjistila, že se oznámení zakládá na pravdě. Nacházel se zde podnapilý muž, kterého hlídka MP vyzvala k prokázání totožnosti a posléze muže z místa vykázala. Dále bylo zjištěno, že  muž nadával své bývalé ženě a jednu ženu rukama odstrčil. Obě ženy nechtěli dále nic řešit. U muže byla provedena orientační dechová zkouška na alkohol  s pozitivním výsledkem přes 2 promile.

 

Text a fotoMĚSTSKÁ POLICIE VIMPERK

(Převzato z oficiálních webových stránek města, zveřejněno bez redakční úpravy textu.)

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře