MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali...

MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali ve své svodce

Naši strážníci a asistenti prevence kriminality si uvědomují, že lidskou krev nelze vyrobit uměle a že při komplikovanější operaci je potřeba několik dávek krve a plazmy. Proto již několik let chodí pravidelně darovat krev. Za čestné darování krve obdrželi v letošním roce bronzovou a zlatou medaili Prof. MUDr. Jana Janského. Všechny pocty jsou však druhořadé, protože důležitější je pocit, že jste udělali dobrou věc a někomu možná zachránili život. Možná někomu, koho vůbec neznáte. Nebo někdo, koho neznáte, zachrání život vašim nejbližším. Zkuste to také.

 

• Telefonicky oznámeno obsluhou místního baru, že před vchodem sedí opilá žena a nechce do baru nikoho pustit. Hlídka MP ženu z místa vykázala.

• Osobně přinesl muž na služebnu MP náboj, který nalezl při procházce se psem v lokalitě Klášterec. Hlídka předala náboj kolegům z OO PČR Vimperk.

• Telefonicky oznámil muž, že v jejich domě za výtahem spí bezdomovec. Hlídka MP bezdomovce z místa vykázala.

 

Telefonicky oznámil muž nebezpečně se pohybující osobu u silnice směr Vimperk Čkyně. Na místě zjištěno, že zde došlo k dopravní nehodě vozidla, kdy jediná přítomná osoba majitel vozidla se snažila vozidlo vyprostit. O celé věci vyrozuměna tísňová linka 158 a na místo byla vyslána hlídka SDN Prachatice, která si celou věc na místě převzala. Hlídka MP Vimperk na místě prováděla součinnost při usměrňování provozu.


 

Text a foto: MĚSTSKÁ POLICIE VIMPERK

(Převzato z oficiálních webových stránek města, zveřejněno bez redakční úpravy textu.)

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře