MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali...

MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali ve své svodce

• Hlídkou APK byla při běžné hlídkové činnosti nalezena injekční stříkačka. Hlídka MP injekční stříkačku uložila do sběrného boxu.

• Telefonické oznámení ženy, která chce oznámit velmi hlučné sousedy. Hlídka MP se po příjezdu na místo opět osobně zkontaktovala s problémovým sousedem, který i přes předešlé upozornění porušil noční klid. Jelikož se muž dopustil tohoto přestupku opakovaně byl následně přestupek vyřešen pokutou.

• Telefonicky požádáno od DS OOP ČR Vimperk o prověření oznámení, že se u Calypsa má nacházet zraněná osoba a záchranka jej nemůže nalézt. Při příjezdu hlídky MP byl již muž v sanitním voze kde byl ošetřen a následně převezen k dalšímu ošetření do nemocnice Prachatice.

• Hlídka MP společně s hlídkou OOP ČR Vimperk prováděla kontrolu dětského hřiště a Altánu přátelství, kde byl kontrolován muž. Následnou lustrací hlídky OOP ČR Vimperk bylo zjištěno maření výkonu úředního rozhodnutí. Osobu si na místě převzala hlídka OOP ČR Vimperk k dalším úkonům.

• V rámci hlídkové činnosti ve spolupráci s hlídkou PČR kontrolován v ulici U lázní řidič vozidla tov. zn. Toyota. Při následné kontrole zjištěno, že řidič vozidla má vydán platný zákaz řízení motorových vozidel, podezřelá osoba předána policistům PČR Vimperk jako osoba podezřelá z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí.

• Operátorem MKS byl zaznamenán náraz samovolně rozjetého vozidla do stěny místního hotelu. Naštěstí nedošlo ke zranění žádné osoby a ani ke škodě na majetku.

• Osobně na služebně Městské Policie Vimperk oznámil muž, že se u parčíku v ulici Pasovská nachází pohozená injekční stříkačka. Hlídka Městské Policie Vimperk injekční stříkačku uložila do sběrného boxu. Dále hlídka MP provedla kontrolu celého parčíku s negativním výsledkem.

• Strážníkům bylo telefonicky oznámeno, že při výjezdu ze soukromého pozemku poškodil zídka. Hlídka MP vyrozuměla majitele, který nechtěl na místě nic řešit z důvodu zanedbatelné škody.

 

Text a foto: MĚSTSKÁ POLICIE VIMPERK

(Převzato z oficiálních webových stránek města, zveřejněno bez redakční úpravy textu.)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře