POLICIE ČR: Nedělní večerní bouračka na Strakonicku si vyžádala druhou oběť

POLICIE ČR: Nedělní večerní bouračka na Strakonicku si vyžádala druhou oběť

 

V neděli 15. prosince došlo po 20. hodině na rovném úseku silnice č. 1/4 nedaleko obce Kbelnice na Strakonicku k tragické dopravní nehodě.

Ve směru od Kbelnice jel řidič (73 let) ze Strakonicka ve vozidle značky Chevrolet Spark směrem na Strakonice. Z dosud nezjištěných příčin narazil levé přední částí vozu do vozidla odtahové služby,  které nakládalo nepojízdné nákladní auto. V blízkosti odtahového vozu se v době srážky pohybovala žena (66 let), která byla nárazem odmrštěna do silničního příkopu. Na místě zemřela. Řidič a jeho dvě spolujezdkyně utrpěli zranění a byli převezeni k lékařskému ošetření do strakonické a českobudějovické nemocnice. Při nehodě vznikla škoda ve výši 300 000 korun. Přesné příčiny a průběh nehody zjišťují nadále strakoničtí kriminalisté a dopravní policisté.

Doplnění informace: Spolujezdkyně (72 let) z osobního vozidla značky Chevrolet, která seděla na předním sedadle, zemřela v nemocnici na následky zranění. Je tak 70. obětí smrtelných dopravních nehod v tomto roce na jihočeských silnicích.

 

Text a foto: POLICIE ČR

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře