VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod

VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 14.8.2019 v době od 07:05 do 07:25 hodin, na místní komunikaci, parkovišti před nákupním střediskem v ulici Sklářská ve Vimperku.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného, který se v místě nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do zadní části zde zaparkovaného osobního vozidla Škoda Octavia. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Hmotná škoda na poškozeném vozidle Škoda je odhadem 5 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 17.8.2019 v 17:00 hodin, na místní komunikaci, parkovišti za domem v ulici Kaplířova ve Vimperku.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného, který se v místě nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do pravé boční části zde zaparkovaného vozidla Ford Kia. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Hmotná škoda na poškozeném vozidle Ford je odhadem 5 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 23.8.2019 v době od 18:00 do 20:00 hodin, na místní komunikaci, před domem, v ulici Pražská v obci Vlachovo Březí.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného, který se v místě nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do okapového svodu u domu. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Hmotná škoda na poškozeném svodidle je odhadem 10 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 20:00 hodin dne 24.8.2019  do 08:00 hodin dne 25.8.2019, na silnici II. třídy číslo 171, v uzavřené části obce Vacov.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného, který se v místě nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do okapového svodu u domu. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Hmotná škoda na okapu je odhadem 5 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby je kontaktovali na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, telefonní číslo 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

POLICIE ČR

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře