VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravní nehody

VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravní nehody

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 18:30 hodin dne 31.7.2019 do 09:00 hodin dne 2.8.2019 na místní komunikaci, parkovišti v ul. SNP ve Vimperku.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného, který se v místě nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do pravé přední části zde zaparkovaného osobního vozidla Kia Rio. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Hmotná škoda na poškozeném vozidle Kia je odhadem 10 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 3.8.2019 v 16:00 hodin, na místní komunikaci, ul. Kostnická v Husinci. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který narazil do domu. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Hmotná škoda na domu je odhadem 10 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, aby je kontaktovali na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, telefonní číslo 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

POLICIE ČR

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře