VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky třech dopravních nehod z...

VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky třech dopravních nehod z minulých dnů

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 22.7.2019 v 07:30 hodin, na silnici I. třídy číslo 4, v katastru obce Čkyně, ve směru jízdy Čkyně – Vimperk.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se v místě nechoval ohleduplně a ukázněně a při průjezdu pravotočivou zatáčkou narazil pravou stranou vozidla do domu, u kterého poškodil zdivo a střechu. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Hmotná škoda na poškozeném domu je odhadem 30 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 22.7.2019 v době od 08:00 hodin do 10:20 hodin, na místní komunikaci, v ulici Zvolenská v Prachaticích.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který narazil do zpětného zrcátka levých předních dveří zde zaparkovaného osobního vozidla VW Passat. Podezřelý řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle VW Passat je předběžným odhadem 5 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 25.7.2019 ve 12:45 hodin, na silnici II. třídy číslo 167, v katastru obce Borová Lada.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který při výjezdu z levotočivé zatáčky narazil levou zadní částí vozidla do levého zpětného zrcátka protijedoucího vozidla Škoda Felicia. Podezřelý řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Škoda je předběžným odhadem 1 000 korun. Řidič vozidla Škoda utrpěl lehké zranění od střepů, které si vyžádalo lékařské ošetření.

 

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, aby je kontaktovali na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, telefonní číslo 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

POLICIE ČR

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře