MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali...

MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali ve své svodce

• Strážníkům telefonicky oznámila paní, že v parčíku u domu s pečovatelskou službou leží na lavičce muž. Hlídka MP na místě muže zastihla ale ten byl v pořádku a jen odpočíval.

• Telefonicky požádáno od operačního střediska ZZS o součinnost u ošetřujícího muže z důvodu zjištění alkoholu v dechu. Na místě hlídka MP Vimperk společně s členem APK Vimperk. Po příjezdu na místo ošetřující muž byl ztotožněn a byla provedena dechová zkouška na alkohol, který naměřil 3,30 promile.

• Na žádost Policie ČR o asistenci při usměrňování dopravy z důvodu dopravní nehody na sil. I tř. č. 4 za Vimperkem směrem na Strakonice. Ze strany hlídky MP Vimperk a člena APK Vimperk prováděno usměrňování dopravy po dobu cca 3 hodin.

• Na žádost dozorčí služby Policie ČR Vimperk (z důvodu nepřítomnosti hlídky PČR) o prověření oznámení, kdy se mají dva mladíci dobývat do místního baru. Hlídka MP na místě zastihla dva mladíky, kteří byli již na odchodu. Na majetku nevznikla žádná škoda. Celá událost projednána na místě.

• Strážníkům bylo telefonicky oznámeno, že u vchodu do bytovky spí podnapilý muž. Hlídka MP muže vzbudila a ten sám z místa odešel.

• Strážníkům bylo telefonicky oznámeno vosí hnízdo u mateřské školky v ulici Klostermannova. Hlídka MP z místa události kontaktovala HZS, která hnízdo odstranila.

• Při běžné hlídkové činnosti hlídka MP u řidiče vozidla provedla dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem alkoholu v dechu. Na místo přestupku byla přivolána hlídka Policie ČR, která si zjištěné skutečnosti převzala k dořešení.

 

MĚSTSKÁ POLICIE VIMPERK

(Převzato z oficiálních webových stránek města, zveřejněno bez redakční úpravy textu.)

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře