PRACHATICKÝ DENÍK: Dvě tragické dopravní nehody na jihu Čech v prvních hodinách...

PRACHATICKÝ DENÍK: Dvě tragické dopravní nehody na jihu Čech v prvních hodinách dnešního dne

Srážka osobního auta s dodávkou u Chocholaté Lhoty na Prachaticku si vyžádala lidský život. | Foto: Deník/ Jana Vandlíčková

 

Chocholatá Lhota – Smrtí řidiče skončila nehoda ve čtvrtek dopoledne na silnici z Chocholaté Lhoty do Strunkovic nad Blanicí. Je to již druhá čtvrteční tragická nehoda na jihu Čech.

CELÝ ČLÁNEK

 

POLICIE ČR: Ranní tragickou dopravní nehodu nepřežila mladá dívka

Krátce po čtvrté hodině ranní přijal operační důstojník na lince 158 informaci o dopravní nehodě u Děbolína na Jindřichohradecku. Náraz vozidla, (dodávky) Citroen do stromu nepřežila mladá dívka. Devatenáctiletý řidič byl po nehodě letecky transportován do nemocnice k dalšímu ošetření. Dopravu v místě nehody řídili policisté kyvadlově. Okolnostmi a přesnými příčinami tragické nehody se budou dále zabývat jindřichohradečtí kriminalisté.

Znovu apelujeme na řidiče, aby důsledně dodržovali silniční zákon! Buďte vůči sobě navzájem ohleduplní a obezřetní. Neriskujte zbytečně životy a zdraví své a dalších účastníků silničního provozu! Čekají nás letní prázdniny a s nimi spojené dlouhé cesty na dovolené. Odpočiňte si než vyrazíte a pokud se necítíte dobře, cestu raději odložte. Nezapomínejte na pitný režim a do cíle své cesty dojeďte v pořádku.

 

Text a foto: POLICIE ČR

 

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře