POLICIE ČR: Tyran hrubě zacházel se svojí přítelkyní, dokonce neváhal nejméně dvakrát...

POLICIE ČR: Tyran hrubě zacházel se svojí přítelkyní, dokonce neváhal nejméně dvakrát proti ní použít i nůž

Dvaatřicetiletý muž z Nymburska čelí podezření z přečinu týrání osoby žijící ve společném obydlí. Od ledna do června 2019 v nepravidelných intervalech hrubě nakládal se svojí přítelkyní, se kterou obýval byt na Prachaticku.

V průběhu společného soužití jí vulgárně nadával, bil ji pěstmi a fackami a minimálně ve dvou případech násilník sáhl i po noži. Obviněný ženu stále kontroloval, bránil jí ve styku s příbuznými, dokonce jí kvůli tomu rozbil i mobilní telefon a donutil jí zrušit si účet na sociální síti.

Poslední incident se odehrál minulou středu v nočních hodinách, kdy obviněný opět poškozené uštědřil několik ran pěstí do obličeje a potom na ní vytáhl nůž, kterým jí lehce zasáhl levou ruku. Poškozené se naštěstí podařilo z bytu utéct a přivolat si pomoc. Po příjezdu policistů na místo již pachatel v bytě nebyl, podařilo se jej však vypátrat a zadržet do několika hodin. Okresní státní zastupitelství mu uložilo předběžným opatřením zákaz styku s poškozenou. Další vyšetřování obviněného nyní probíhá na svobodě. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na čtyři léta.

POLICIE ČR

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře