TIP NA RODINNÝ VÍKEND: Jihočeská policie zve do Přední Výtoně na den...

TIP NA RODINNÝ VÍKEND: Jihočeská policie zve do Přední Výtoně na den plný sportu Šumaman 2019

Jihočeská policie se svými partnery zve všechny příznivce sportu a zábavy v sobotu 11. května do Přední Výtoně k lipenské přehradě, a to na závod zásahových jednotek policie Šumaman 2019.

Každoročně (jde již o XXII. ročník) je závod doprovázen bohatým programem pro děti i dospělé. Všichni návštěvníci tohoto zážitkového dne mohou sledovat policejní profesionály při tomto nelehkém závodě a zároveň zapojit své ratolesti do dětských závodů a soutěží, které jsou připraveny v Přední Výtoni u penzionu Vyhlídka.

Kdo nebude závodit a soutěžit, může se seznámit trochu blíže s policejní prací. K vidění bude vrtulník Letky PČR a také spolupráce jeho posádky se zásahovou jednotkou jihočeské policie. Policejní kynologové předvedou něco z výcviku svých psích pomocníků. Protiletadlový pluk ze Strakonic a motorizovaný prapor armády z Jindřichova Hradce představí vojenskou techniku a zbraně. Oddíl Allkampf-Jitsu bude ukázkami své činnosti motivovat dětské návštěvníky ke sportu.

Výsledky celého závodu pětičlenných týmů policejních borců budou vyhlášeny v sedm hodin večer. Hlavní cenu, pohár ředitele jihočeské policie, předá vítěznému týmu plk. Luděk Procházka spolu s jihočeskou hejtmankou Ivanou Stráskou. Sportovcům přijede držet palce policejní prezident Jan Švejdar.

Celý náročný den plný zážitků ukončí kolem dvaadvacáté hodiny slavnostní ohňostroj. Zázemí, strava i péče o závodníky a návštěvníky poskytuje rodina  Jakubcových v penzionu Vyhlídka. Policisté také děkují všem sponzorům a partnerům, bez kterých by se tento závod nepodařilo uspořádat. Hlavním partnerem je Jaderná elektrárna Temelín, skupina ČEZ.

POLICIE ČR

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře