ZASEDALA RADA MĚSTA: Uzavřela smlouvy a dodatek ke smlouvě, snížila úplaty za...

ZASEDALA RADA MĚSTA: Uzavřela smlouvy a dodatek ke smlouvě, snížila úplaty za zřízení věcného břemene aj.

 

Rada města Vimperk na svém zasedání 23. dubna kromě jiného projednala a schválila (přinášíme doslovnou citaci usnesení bez redakční úpravy):

Usnesení č. 372
Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o zabezpečení reklamy a poskytování marketingových služeb se společností E.ON Česká republika, s. r. o., týkající se prezentace a zviditelnění obchodní značky E.ON na českém trhu v rámci 18. ročníku Filmového festivalu o zvířatech a přírodě NaturVision 2019, dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 373
Rada města rozhodla uzavřít dodatek č. 1 ke Smlouvě o zajištění sběru, odstranění odpadů a provozování sběrného dvora mezi provozovatelem Městské služby Vimperk, s. r. o., se sídlem Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk, zastoupeným jednatelem Ing. Janem Králem a původcem město Vimperk, se sídlem Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk, zastoupeným starostkou města Ing. Jaroslavou Martanovou, dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 375
Rada města trvá na svém usnesení č. 679 ze dne 18.06.2018, kterým rozhodla, že nebude nakládat s pozemkem vedeným jako parcela katastru nemovitostí parc. č. 1725/12 – trvalý travní porost v k. ú. Vimperk v ulici Zahradní, dle předložené žádosti pana J. C. a, ve smyslu prodeje jeho části a ponechá tento pozemek nadále ve vlastnictví města Vimperk a v dlouhodobém pronájmu žadateli.

Usnesení č. 376
Rada města rozhodla změnit svá usnesení č. 263 ze dne 11.03.2019 a č. 151 ze dne 11.02.2019 tak, že výše jednorázové úplaty za zřízení věcného břemene u stavby „Boubská – nom, knn, p. D.“ bude snížena na částku 15.000 Kč bez DPH a u stavby „Bořanovice – kab. svod., p. O.“ bude snížena na částku 10.000 Kč bez DPH.

Usnesení č. 377
Rada města rozhodla zařadit pozemní komunikaci v ulici Slunečná do kategorie místní komunikace.

Usnesení č. 378
Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o partnerství a vzájemné spolupráci za účelem realizace projektu ÚSVP ORP Vimperk s 6 obcemi dotčenými zpracováním díla „Územní studie veřejných prostranství ORP Vimperk“ a na spolufinancování tohoto díla mezi městem Vimperk a obcemi Čkyně, Horní Vltavice, Kubova Huť, Kvilda, Stachy a městys Strážný, dle předložených návrhů smluv s jednou změnou.

(red)

Ilustrační foto: archiv (red) – Za krásnější Vimperk

Celý zápis z jednání (ve formátu PDF)

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře