MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali...

MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali ve své svodce

Foto: Městská policie Vimperk

 

• V sobotu 12. ledna ráno telefonicky oznámila obsluha ČS Robin Oil napadení ženy mužem. Při příjezdu hlídky MP na místo již k žádnému napadání nedocházelo. Napadená žena, si stěžovala na bolest hlavy a požadovala přivolat na místo ZZS. Dále bylo zjištěno rozbité čelní sklo u vozidla napadené ženy. U muže byla provedena orientační dechová zkouška na přítomnost alkoholu s pozitivním výsledkem. Na místo byla přivolána hlídka OO PČR Vimperk, která si celou věc převzala.

• Osobně přišel na služebnu MP řidič TAXI, který oznámil, že před obcí Lipka je přes silnici padlá větev. Hlídka strážníků MP větev ze silnice odstranila a silnici zprůjezdnila.

• Při běžné hlídkové činnosti byly hlídkou strážníků a APK oznámeny nebezpečné rampouchy ohrožující chodce, projíždějící a zaparkovaná vozidla. Z tohoto důvodu byl o situaci vyrozuměn dispečink HZS. Následně posádka HZS rampouchy bezpečně odstranila.

• Při běžné hlídkové činnosti si hlídka strážníků MP všimla klíčů ve dveřích vozu VW Transporter. Hlídka MP vozidlo uzamkla a s pomocí Asistenta prevence kriminality, který podle místní znalosti věděl komu vůz patří, kontaktovala majitele, který si klíče od vozidla převzal.

 

MĚSTSKÁ POLICIE VIMPERK

(Převzato z oficiálních webových stránek města – zveřejněno bez redakční úpravy.)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře