HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR: Nedávné výjezdy jednotek profesionálů k událostem na Prachaticku

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR: Nedávné výjezdy jednotek profesionálů k událostem na Prachaticku

Pátek 27. července

12:46 Technický zásah – Ze zaseknutého výtahu v domě v České ulici v Prachaticích vysvobodili prachatičtí profesionální hasiči osobu.

Sobota 28. července

7:43 Technický zásah – Na vyžádání ZZS snesli vimperští profesionální hasiči v Mírové ulici ve Vimperku pacienta do sanitky.

13:43 Technický zásah – Stejná jednotka pak ve svém městě ve Sklářské ulici provedla nouzové otevření dveří bytu.

14:19 Technický zásah – Další snesení zajistili pro ZZS opět vimperští profesionální hasiči, a to v ulici 1. máje ve Vimperku.

15:53 Technický zásah – Profesionální hasiči ze stanice Prachatice spolupracovali s Policií ČR a ZZS v České ulici v Prachaticích u nouzového otevření dveří bytu. Osobu uvnitř si převzala ZZS.

Neděle 29. července

9:58 Dopravní nehoda – Jedna osoba utrpěla zranění při dopravní nehodě, která se stala ve Vimperku, části obce Slavětín. Srazily se zde dva osobní automobily. Nehoda je bez vyproštění. Zasahovaly zde všechny složky integrovaného záchranného systému, z jednotek požární ochrany to byla konkrétně profesionální jednotka ze stanice Vimperk. Hasiči zajistili havarovaný vůz proti vzniku požáru a zkontrolovali únik provozních kapalin.

(vm)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře