HORNÍ PLANÁ: Hřiště na Dobré Vodě bude v sobotu 7. července dějištěm...

HORNÍ PLANÁ: Hřiště na Dobré Vodě bude v sobotu 7. července dějištěm čtvrté Hornoplánské traktoriády

 

Traktoristé, přichystejte stroje! Diváci, připravte se na skvělou zábavu! Čtvrtý ročník Hornoplánské traktoriády již klepe na dveře. Zaškrtněte si v kalendáři termín sobota 7. července. Místem konání opět bude hřiště na Dobré Vodě v Horní Plané.

„Desítky strojů, stovky diváků, krásná atmosféra. Z Hornoplánské traktoriády se stala vyhlášená událost a věřím, že i letošní ročník bude povedený, ostatně soutěžící se nám hlásili dlouho dopředu. I to je pro nás skvělá vizitka, respektive pro místostarostu Františka Kundráta, který je duchovním otcem této tradice a hlavním organizátorem,“ říká starosta Horní Plané Jiří Hůlka.

Registrace traktorů (kategorie jsou dvě – traktory tovární a domácí výroby) začne v 11 hodin. Poplatek je 160 korun. Soutěžní jízdy se uskuteční od 13 do 17 hodin. „Samotné soutěži bude předcházet spanilá jízda městem, která se uskuteční ve 12.30,“ upozorňuje Luděk Štěpánek z hornoplánského infocentra. Dodává zároveň, že soutěžní trať opět doznala určitých změn. „Je zase krapet náročnější, takže soutěžící mohou počítat s nemalým adrenalinem.“

Vyhlášení výsledků a předání cen je naplánováno na 18. hodinu. Součástí akce bude i doprovodný program – děti si zajezdí na čtyřkolkách a dospělí se později mohou těšit na taneční zábavu. V plánu je i MTB a BMX Show U Funnyho, což jsou akrobatické jízdy na kolech.

Vstupné je zdarma a na místě bude postaven party stan s občerstvením. Majitelé a řidiči traktorů se mohou na akci přihlásit předem – buď osobně v infocentru, nebo na telefonu 380 738 008 či na mailu info@sumava-lipno.eu.

Veškeré informace zájemci naleznou na stránkách http://www.traktoriada-lipno.cz/.

Václav VOTRUBA

Foto: archiv pořadatelů

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře